c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl

De Ridder Hockey

De Ridder Hockey is begin 2016 opgestart door Floris de Ridder, Kampong H1-speler landskampioen 2017, 2018 & EHL-kampioen 2016 en voormalige jeugdinternational U16, U18 & U21. De persoonlijke en authentieke aanpak van Floris kende een groot succes en met het oog op uitbreiding sloeg hij de handen in elkaar met Erik van Wanrooy.

Beiden hebben ze uitgebreid kennis en ervaring opgedaan tijdens de vele trainingen die ze hebben gegeven aan teams uit diverse categorieën. Omdat ze beiden nog actief spelen op het hoogste niveau en omringd zijn door tophockeyspelers weten ze wat er speelt op internationaal niveau en zijn ze steeds mee met de nieuwste hockeyontwikkelingen.

De Ridder Hockey richt zich op mini’s (4 t/m 6 jaar), kids (7 t/m 10 jaar) en jeugd (11 t/m 16 jaar) die naast het plezier van de sportbeleving ook de ambitie hebben om zich als speler te ontwikkelen. Een breed motorisch aanbod in combinatie met een pedagogisch verantwoorde aanpak tijdens de trainingen zorgt ervoor dat kinderen zich ontplooien op sportief en sociaal gebied.

Visie, Missie & Filosofie

De Ridder Hockey werkt op hun events met tophockeyers uit de Nederlandse Hoofd-, Promotie- en Overgangsklasse en landelijke A-jeugd, waaronder aantal spelers die in de jeugdselecties Nederlands A (U18) of Jong Oranje (U21) spelen.

Daarnaast past De Ridder Hockey het Athletic Skills Model toe en krijgen ze vaak input en ondersteuning van professionals uit andere sporttakken, zoals: atletiek, golf, dans en beweging. Ze geloven dat met cool materiaal hockey aantrekkelijker dan ooit kan worden. Pannakooien, rebounders, crazy catches en inflatable pitches zorgen voor leuke uitdaging en verzekeren plezier voor alle deelnemende kids.

Voor toppers door toppers!

Deze filosofie heeft De Ridder Hockey vanaf dag één meegenomen in al zijn events en is tot op de dag van vandaag de belangrijkste waarde.

Hockey, hockey, hockey

Nieuwste trucs, gaaf trainingsmateriaal, bezoek van tophockeyers

Gemoedelijk en persoonlijk

Tophockey komt naar je club toe! Beleef het met je vrienden.

Maximale uitdaging

Loopscholing, video-analyse en urban trics!

Looks included

Een uniek t-shirt, cap én oorkonde bij deelname!

Maak kennis
met Team de Ridder

01

'Iedere speler moet
de kans krijgen zichzelf verder te ontwikkelen in het hockey'

04

Tijdens het gemoedelijke en persoonlijke dagkamp van De Ridder Hockey worden de spelers sportief uitgedaagd. Met behulp van moderne trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers wordt het een onvergetelijke dag!

Skills 00%
Trainen met topspelers 00%
Cool learning tools 00%
Urban Style 00%

Blog

Achtergrondinformatie