c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5 Maart Fundamentals clinic @Kampong

5 maart 2023 @ 10:30 - 12:00

€14.95

Bereid je tijdens de clinic op 5 maart optimaal voor op het tweede seizoenshelft. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal klaar te stomen op het volgende hockeyjaar. Onder leiding van de De Ridder Hockey staff wordt dit weer een topervaring!

- Clinic van 75 minuten voor de O7,O8 & O9 (4 t/m 9 jaar) 
- De training start om 10u45 tot 12u00 (10u30 aanmelden)
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Thema: Fundamental Skills - Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen - Train met De Ridder Hockey staff als ideale start van jouw seizoen
- Gebruik van vette trainingstools zoals de pannakooi en opblaasveldje tijdens de sessie

*Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt en gezonde snack

Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in corona-tijd, hebben we besloten het  format van korte thema clinics vaker  te gebruiken! Deze periode heeft ons geleerd  dat de behoefte aan korte en gefocuste kwaliteitstrainingen in een aantal jaren onwijs is  toegenomen.

Bereid je tijdens de clinics op 5 maart a.s. ( Thema: Fundamental Skills) optimaal voor op de tweede helft van het nieuwe seizoen. de clinic staat in het teken van de meeste Fundamentele skills in het hockey: Passen, aannemen, passeren en verdedigen!

Uiteraard vinden deze momenten plaats onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de De Ridder Hockey-crew en met ondersteuning van de nieuwste en uitdagendste trainingstools. Mis deze gave kans niet en pak die optimale boost voordat het veldseizoen weer begint!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 maart 2023
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
€14.95
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Kampong Hockey
Laan van Maarschalkerweerd 14
Utrecht, Utrecht 3585LJ Nederland
+ Google Maps