c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

26 mei Fundamentals clinic @Zwaluwen [Hemelvaart]

26 mei 2022 @ 09:00 - 12:15

€45.00

Train tijdens de clinic op 26 mei op alle belangrijke hockeyskills. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek & technisch nog beter te maken!

- Clinic van drie uur voor de F, E6 & E8 En clinic voor de D & C jeugd
- De trainingen start om 09.00 tot 12.15 uur
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Beide leeftijdsgroepen trainen apart met een andere programmering - Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen - Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack na afloop van de training. Wat kun je verwachten? Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de kerst- en voorjaars- en meivakantie hebben we besloten dit format ook voor deze periode te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "Fundamentals clinic" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Fundamentals clinic Train tijdens de clinic op 26 mei op alle belangrijke hockeyskills. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek & technisch nog beter te maken! Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring.

Belangrijke info - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!
- Profiteer nu van een vroegboekkorting, geldig tot 10 mei 2022

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 mei 2022
Tijd:
09:00 - 12:15
Kosten:
€45.00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zwaluwen
Grebbeberglaan 4
Utrecht, Utrecht 3527 VX Nederland
+ Google Maps