c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

24 februari Back to Hockey – D, C,B en A jeugd @Zwaluwen 1911

24 februari 2021 @ 11:00 - 14:15

€49.00

Train met een aangepast ‘corona-proof’ hockeyprogramma op alle belangrijke hockey basics en leer coole trucs tijdens de Back to Hockey wintereditie!

- Twee clinics van 1,5 uur voor de D, C, B en A jeugd
- De trainingen start om 11.00 tot 14.15 uur (let op gewijzigde uren!)
- Trainen volgens de corona richtlijnen
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen
- Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals
- Ook voor keepers! Schrijf je in voor de clinic o.l.v. keeper David Wolf (Victoria H1 en Jong Oranje) *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack na afloop van de training. Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de mei- , herfst en kerstvakantie hebben we besloten dit format ook voor deze periode te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "Urban Hockey Skills" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Back To Hockey clinic Op 24 februari organiseert De Ridder Hockey i.c.m. Zwaluwen 1911 twee clinics van 1,5 uur. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Deze editie van Back to Hockey zal in het teken staan van "Urban Hockey Skills”. Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring. Trainen volgens de corona richtlijnen Uiteraard zullen onze trainingen aangepast zijn aan de huidige Covid 19- maatregelen, wij hanteren hierbij de standaard van het RIVM. Verder nemen wij voorzorgsmaatregelen op het ontsmetten van handen en gebruiken we de looproutes aangegeven door de club. In de mail, die volgt na aanmelding, sturen wij meer informatie omtrent ons eigen protocol voor de clinic op 24 februari. - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
24 februari 2021
Tijd:
11:00 - 14:15
Kosten:
€49.00
Evenement Categorie:

Locatie

Zwaluwen
Grebbeberglaan 4
Utrecht, Utrecht 3527 VX Nederland
+ Google Maps