c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

24 april Back to Hockey – F, E6 & E8 jeugd @Zwaluwen

24 april @ 10:00 - 12:15

€27.50

Train met een aangepast ‘corona-proof’ hockeyprogramma op alle belangrijke hockey basics en leer coole trucs tijdens deze clinic op jouw club!

- Clinic voor de F, E6 & E8 jeugd
- De clinic start om 10.00 tot 12.15 uur 
- Trainen volgens de corona richtlijnen
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen
- Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals
- Ook voor keepers! Schrijf je in voor de clinic o.l.v. keeper David Wolf (Victoria H1 en Jong Oranje) *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en gezonde snack!
Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de herfst- en kerst- en voorjaarsvakantie hebben we besloten dit format ook voor deze periode te gebruiken met nieuwe uitdagende oefeningen en vette tricks! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Deze editie van Back to Hockey zal in het teken staan van Scoring & Eliminatie Skills”. MIS DIT NIET & SCHRIJF JE NU IN!!
Back to Hockey clinic 
Op 24 april organiseert De Ridder Hockey i.c.m. Zwaluwen een clinic. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring. Deze editie van Back to Hockey zal in het teken staan van Scoring & Eliminatie Skills”.

Trainen volgens de corona richtlijnen
Uiteraard zullen onze trainingen aangepast zijn aan de huidige Covid 19- maatregelen, wij hanteren hierbij de standaard van het RIVM. Verder nemen wij voorzorgsmaatregelen op het ontsmetten van handen en gebruiken we de looproutes aangegeven door de club. In de mail, die volgt na aanmelding, sturen wij meer informatie omtrent ons eigen protocol voor de clinic op 24 april.

- Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
24 April Back to Hockey F, E6 & E8 jeugd @Zwaluwen
Inschrijven voor de back to hockey clinic @Zwaluwen (10u00 - 12u15)
27.50
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
10:00 - 12:15
Kosten:
€27.50
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zwaluwen
Grebbeberglaan 4
Utrecht, Utrecht 3527 VX Nederland
+ Google Maps