c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

23 oktober 3D- en eliminatieskills [clinic] @GHC Rapid

23 oktober 2021 @ 09:00 - 12:15

€45.00
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de voorjaars- en meivakantie hebben we besloten dit format ook voor de herfstvakantie te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "3D- & eliminatieskills" editie!

- Clinic van drie uur voor de F t/m C jeugd - De trainingen start om 09.00 tot 12.15 uur - Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd - Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen - Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack na afloop van de training. Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de voorjaars- en meivakantie hebben we besloten dit format ook voor de herfstvakantie te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "3D- & eliminatieskills" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! 3D- & eliminatieskills [clinic] Op 23 oktober organiseert De Ridder Hockey i.c.m. Rapid een technische clinic. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald.
Onder begeleiding van Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse spelers & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring! - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
23 oktober 2021
Tijd:
09:00 - 12:15
Kosten:
€45.00
Evenement Categorie:

Locatie

GHC Rapid
Bataafsekade 16
Gorinchem, 4204 AX Nederland
+ Google Maps