c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

23 & 24 augustus Fundamentals (prep)clinic @MHC Soest

23 augustus 2021 @ 09:00 - 24 augustus 2021 @ 12:15

€40.00 – €75.00

Bereid je tijdens de clinics op 23 & 24 augustus optimaal voor op het nieuwe seizoen. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal klaar te stomen op het volgende hockeyjaar!

- Clinic van drie uur voor de F, E6 & E8 jeugd
- De trainingen start om 09.00 tot 12.15 uur
- Trainen volgens de corona richtlijnen
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen
- Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals

*Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack na afloop van de training.

Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de kerst- en voorjaars- en meivakantie hebben we besloten dit format ook voor deze periode te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "Fundamentals prep" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Fundamentals prep clinic Op 23 & 24 augustus organiseert De Ridder Hockey i.c.m. MHC Soest twee clinics. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Bereid je tijdens de clinics op 23 & 24 augustus optimaal voor op het nieuwe seizoen. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal klaar te stomen op het volgende hockeyjaar!
Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring. Trainen volgens de corona richtlijnen Uiteraard zullen onze trainingen aangepast zijn aan de huidige Covid 19- maatregelen, wij hanteren hierbij de standaard van het RIVM. In de mail, die volgt na aanmelding, sturen wij meer informatie omtrent ons eigen protocol voor de clinic op 23 & 24 augustus. - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
23 augustus 2021 @ 09:00
Einde:
24 augustus 2021 @ 12:15
Kosten:
€40.00 – €75.00
Evenement Categorie:

Locatie

MHC Soest
Bosstraat 88
Soest, Utrecht 3766 AJ Nederland
+ Google Maps