c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 oktober Extreme clinic @HC Ijsseloever

21 oktober 2023 @ 09:00 - 22 oktober 2023 @ 12:15

€45.00

Kom trainen tijdens de clinic op 21 oktober en houdt jezelf scherp tijdens huidige hockeyseizoen. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal nog sterker te maken! Onder leiding van de De Ridder Hockey staff wordt dit weer een topervaring!

– Clinic voor de O10, O12 & O14 jeugd (9 t/m 14 jaar)
– De clinic start om 09u00 tot 12u15. De thema’s zijn: 3D & Eliminatie Skills (voor de pauze) en Elite Scoren & Defense (na de pauze)
– Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
– Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen
– Train met De Ridder Hockey staff als ideale start van jouw seizoen

*Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt en gezonde snacks

Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in corona-tijd, hebben we besloten het  format van korte thema clinics vaker  te gebruiken! Deze periode heeft ons geleerd  dat de behoefte aan korte en gefocuste kwaliteitstrainingen in een aantal jaren onwijs is  toegenomen.

Bereid je tijdens de clinic op 21 oktober optimaal voor op het nieuwe seizoen. De eerste training staat in teken van het passeren van de tegenstander door middel van 3D techniek en gave groundmoves (Thema:3D & Eliminatie Skills), De training na de pauze staat het in teken van Scoren en Verdedigen! (Thema: Elite Scoren & Defense)

Uiteraard vinden deze momenten plaats onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de De Ridder Hockey-crew en met ondersteuning van de nieuwste en uitdagendste trainingstools. Mis deze gave kans niet en pak die optimale boost voordat het veldseizoen weer begint!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
21 oktober 2023 @ 09:00
Einde:
22 oktober 2023 @ 12:15
Kosten:
€45.00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

HC IJsseloever
Zomerdijk 42B
IJsselstein, Utrecht 3402 MJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie