c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 & 22 december Back to Hockey [Urban Hockey Skills) -D t/m Cjeugd @Schaerweijde

22 december 2020 @ 13:00 - 16:15

€49.00 – €79.00

Train met een aangepast ‘corona-proof’ hockeyprogramma op alle belangrijke hockey basics en leer coole trucs tijdens de Back to Hockey Kersteditie!

- Clinic van 2 x 1,5 uur voor de D t/m C jeugd
- De trainingen starten om 13.00 tot 16.15 uur
- Demo van Nederlands kampioen skills tot 14 jaar - Trainen volgens de corona richtlijnen - Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd - Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen - Bezoek van topspelers uit de Nederlandse Hoofd- en Overgangsklasse & (jeugd) internationals Let op: een vroege aanmelding wordt beloond met een mooie korting & bij een latere aanmelding worden de trainingen duurder: - Early bird: 1 dag €45,00, 2 dagen €69,00 (t/m 30 nov) - Normal: 1 dag €49,00, 2 dagen €79,00 (t/m 21 dec) *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack na afloop van de training. Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in de meivakantie en herfstvakantie hebben we besloten dit format ook voor de winterperiode te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "Urban Hockey Skills" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Back To Hockey trainingen Op 21 en 22 december organiseren wij twee keer twee hoogwaardige trainingen van 1,5 uur. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Deze editie van Back to Hockey zal in het teken staan van "Urban Hockey Skills”. Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring. Trainen volgens de corona richtlijnen Uiteraard zullen onze trainingen aangepast zijn aan de huidige Covid 19- maatregelen, wij hanteren hierbij de standaard van het RIVM. Verder nemen wij voorzorgsmaatregelen op het ontsmetten van handen en gebruiken we de looproutes aangegeven door de club. In de mail, die volgt na aanmelding, sturen wij meer informatie omtrent ons eigen protocol voor de trainingen op 21 en 22 december. - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht! - Let op: een vroege aanmelding wordt beloond met een mooie korting & bij een latere aanmelding wordt het evenement duurder

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 december 2020
Tijd:
13:00 - 16:15
Kosten:
€49.00 – €79.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Schaerweijde
Hein Bottingalaan 1
Zeist, Utrecht 3707 NX Nederland
+ Google Maps