c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21, 22 & 23 december Back to Hockey Kerststage I – Kuikens t/m U14 (2008)

21 december 2020 @ 12:00 - 23 december 2020 @ 16:00

€89.00

Train met een aangepast ‘corona-proof’ hockeyprogramma op alle belangrijke hockey basics en leer coole trucs tijdens de Back to Hockey kersteditie! 

- Stage voor de Kuikens, U7 & U8, U10, U12 & U14 jeugd (2008)
- De stage start dagelijks om 12.00 tot 16.00 uur
- Trainen volgens de corona richtlijnen
- Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
- Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen
- Bezoek van topspelers uit de Belgische en Nederlandse Eredivisie & (jeugd) internationals
- Let op ivm de coronamaatregelen kunnen er max. 45 kids worden toegelaten, dus schrijf je tijdig in! *Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt, een accessoire en een gezonde snack. Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in Nederland in de meivakantie en herfstvakantie hebben we besloten dit format ook voor de winterperiode te gebruiken met uiteraard uitdagende oefeningen en vette tricks in een speciaal "Urban Hockey Skills" editie! De ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan kwaliteitstrainingen in de vorm van vette clinics GROTER is dan ooit tevoren! Back To Hockey kerststage Op 21 t/m 23 en 28 t/m 30 december organiseren wij een twee stages op jouw club. Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij wij geloven dat een goed voorbeeld doet ‘volgen’, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Deze editie van Back to Hockey zal in het teken staan van "Urban Hockey Skills”. Met behulp van de nieuwste trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de Belgische en Nederlandse eredivisie & (jeugd)internationals wordt dit weer een super gave ervaring. Trainen volgens de corona richtlijnen Uiteraard zullen onze trainingen aangepast zijn aan de huidige Covid 19- maatregelen, wij hanteren hierbij de standaard van KBHB en gemeente. Verder nemen wij voorzorgsmaatregelen op het ontsmetten van handen en gebruiken we de looproutes aangegeven door de club. In de mail, die volgt na aanmelding, sturen wij meer informatie omtrent ons eigen protocol voor de stages in de kerstvakantie.

- Uiteraard houden we tijdens de winterstage rekening met het winterse weer. Als het écht te koud is om buiten te hockeyen, annuleren we die dag en krijg je het betaalde bedrag voor deze dag van ons terug. - Het dragen van een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
21 december 2020 @ 12:00
Einde:
23 december 2020 @ 16:00
Kosten:
€89.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

RAHC Antwerp
Ontspanningslaan 4
Brecht, Antwerpen 2960 België
+ Google Maps