c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 mei Extreme clinic @Kampong [Hemelvaart]

18 mei 2023 @ 09:00 - 12:15

€55.00

Bereid je tijdens de clinic op 18 mei optimaal voor op de laatste wedstrijden van het seizoen. Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal helemaal klaar te maken. Onder leiding van de De Ridder Hockey staff wordt dit weer een topervaring!

– Clinic voor O10, O12 & O14 jeugd (9 t/m 14 jaar)
– De clinic start om 09u15 tot 12u15 (09u00 aanmelden)
– Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
– Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen

*Inclusief een De Ridder Hockey T-shirt en gezonde snacks

Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in corona-tijd, hebben we besloten het  format van korte thema clinics vaker  te gebruiken! Deze periode heeft ons geleerd  dat de behoefte aan korte en gefocuste kwaliteitstrainingen in een aantal jaren onwijs is  toegenomen.

Bereid je tijdens de Hemelvaart clinic op 18 mei a.s. optimaal voor op de laatste wedstrijden van het seizoen. Deze clinic staat in teken van REACTIEVERMOGEN & 1 VS 1 Elite Attacking. Reageer sneller en ben je verdediger je verdediger op het veld in iedere situatie de baas!

uiteraard vinden deze momenten plaats onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de De Ridder Hockey-crew en met ondersteuning van de nieuwste en uitdagendste trainingstools. Mis deze gave kans niet en pak die optimale boost voordat de laatste wedsrijden van het seizoen!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 mei 2023
Tijd:
09:00 - 12:15
Kosten:
€55.00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Kampong Hockey
Laan van Maarschalkerweerd 14
Utrecht, Utrecht 3585LJ Nederland
+ Google Maps