c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 juni Extreme clinic @HC Leerdam

18 juni 2023 @ 13:15 - 14:30

Gratis

Sluit je seizoen tijdens de clinic op 18 juni op een leuke en uitdagende manier af!  Dit programma is ontworpen om jouw en je team fysiek, technisch en mentaal beter te maken. Onder leiding van de De Ridder Hockey staff wordt dit weer een topervaring!

– Clinic voor O12, O14 & O16 jeugd
– De clinic start om 13u15 – 14u30 (O12, O14 & O16 jeugd) 
– Trainingsgroepen op basis van voorkeur en leeftijd
– Gemiddeld 1 trainer per 8 kinderen

Wat kun je verwachten?
Na het grote succes van onze Back To Hockey clinics in corona-tijd, hebben we besloten het  format van korte thema clinics vaker  te gebruiken! Deze periode heeft ons geleerd  dat de behoefte aan korte en gefocuste kwaliteitstrainingen in een aantal jaren onwijs is  toegenomen.

Sluit je seizoen tijdens de clinic op 18 juni op een leuke en uitdagende manier af. Deze clinic staat in teken van REACTIEVERMOGEN & 1 VS 1 Elite Attacking. Reageer sneller en ben je verdediger je verdediger op het veld in iedere situatie de baas! Uiteraard vinden deze momenten plaats onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de De Ridder Hockey-crew en met ondersteuning van de nieuwste en uitdagendste trainingstools. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 juni 2023
Tijd:
13:15 - 14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

HC Leerdam
Bruininxdeelsekade 4
Leerdam, 4143 LM Nederland
+ Google Maps